Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο
   
   

Η εταιρεία μας TAX-AID “Ιωάννης Πολίτης & Συνεργάτες” διαθέτει έμπειρους Λογιστές και Φορολογικούς συμβούλους με πολυετή εμπειρία στην οργάνωση των επιχειρήσεων στον λογιστικό και φοροτεχνικό τομέα και αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο και έμπιστο σύμβουλο για κάθε επιχείρηση ή ιδιώτη.

Τομείς όπως η οργάνωση, η ενημέρωση και η εποπτεία κάθε κατηγορίας λογιστικών βιβλίων, οι συστάσεις και λύσεις εταιρειών, η παροχή κάθε είδους φορολογικών και φοροτεχνικών συμβουλών σε κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, τα εργατικά καθώς και τα πάσης φύσεως θέματα μισθοδοσίας με την συμβολή των έμπειρων νομικών συμβούλων μας, αποτελούν ενδεικτικά κάποιες από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.

Παράλληλα διαθέτουμε ένα πλήρως μηχανογραφημένο λογιστήριο με δυνατότητα άμεσης υποβολής πάσης φύσεως δηλώσεων, έκδοσης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας μέσω διαδυκτίου, για την άμεση διεκπεραίωση των υποθέσεων και διευκόλυνση των πελατών μας.

Πελάτες μας είναι μεγάλες και μικρές εταιρείες, πολυεθνικές, καθώς και ιδιώτες οι οποίοι εμπιστεύονται όλα αυτά τα έτη την εταιρεία μας για όλες τις υποθέσεις τους, απευθυνόμενοι σε ένα επαγγελματικό και ταυτόχρονα άμεσο και φιλικό περιβάλλον.

Η ΤΑΧ AID σας προσφέρει άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε θέμα που αφορά την καλύτερη οργάνωση της επιχείρησής σας στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Tax Aid

TAX AiD: Κώστα Βάρναλη 52 & Επιδαύρου, 152 33 Χαλάνδρι.   Κιν: 6932 367100 Τηλ: 210 6824503, 210 6824510 Φαξ: 210 6824577

theworks.gr logo   studiob.gr logo
Τεχνική Επιμέλεια   Καλιτεχνική Επιμέλεια